A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Необхідний подарунок від Лариси Білозір

Дата: 30.06.2020 13:45
Кількість переглядів: 1165

Від початку запровадження в Україні карантину над проблемами в боротьбі з коронавірусною інфекцією, покриттям нагальних першочергових потреб медиків в засобах захисту та над опікою загалом медичних закладів свого округу, зокрема, Томашпільського району, постійно працює народна депутатка України Лариса Білозір.

Цього разу, а саме – 27 червня - завітала вона до медиків КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Томашпільської селищної ради та екстреної медицини. Як завжди, не з порожніми руками. На прохання медиків Лариса Білозір забезпечила потребу цих закладів у пральних машинах. Адже в період пандемії найперше медикам необхідний догляд за спецодягом згідно з вимогами.
Голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський, директор КНП «ЦПМСД» Томашпільської селищної ради Андрій Щербатий, завідувачка Томашпільського відділення екстреної медичної допомоги Тульчинської станції Олена Літвінова та колективи медичних закладів щиро дякують народній обраниці за таку необхідну підтримку. Нехай добро, дароване людям, - повертається сторицею! Щиро вдячні!!!

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь