A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні працівники Томашпільського відділення поліції Могилів-Подільського відділу Головного управління національної поліції у Вінницькій області та ветерани органів внутрішніх справ!

Дата: 03.07.2020 08:19
Кількість переглядів: 824

Згідно з Указом Президента 4-го липня в Україні вже вп’яте відзначається День поліції України.

Так, 2 липня 2015 року Верховна Рада ухвалила Закон «Про Національну поліцію», в якому зазначено, що основними завданнями Нацполіціі є реалізація державної політики у сферах забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги. І ви, шановні правоохоронці, з гідністю і честю виконуєте ці завдання.
Знаємо, що робота поліціянта відповідальна та небезпечна, потребує спеціальних вмінь та навичок. Охороняючи громадський порядок, захищаючи, підтримуючи та допомагаючи людям, ви часто ризикуєте своїм життям і здоров’ям, адже специфіка професії полягає в тому, що ви можете бути одночасно захисником і рятувальником, вміти при необхідності надати першу медичну допомогу чи на мить стати психологом… Справжній поліцейський в нашому розумінні – зразок сили, мужності, доблесті, витримки, захисник безпеки і спокою громадян. Такими ви є, шановні охоронці правопорядку!
У переддень професійного свята прийміть найщиріші вітання від громадян ОТГ! Бажаємо вам і надалі професійно та віддано виконувати службові обов’язки. Нехай ваша праця буде плідною у розкритті та запобіганні вчиненню правопорушень та злочинів. Залишайтеся при цьому неупередженими та об’єктивними. Зичимо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, родинного благополуччя, добра, злагоди та мирного неба. Успіхів вам у вашій почесній службі!

                       З повагою голова Томашпільської ОТГ ВАЛЕРІЙ НЕМИРОВСЬКИЙ  та в.о. старост старостинських округів

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь