A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Комфортні умови для мешканців громади

Дата: 29.07.2020 19:59
Кількість переглядів: 1375

Відтепер мешканці ще кількох вулиць селища Томашпіль та Ракової можуть відчути, що значить якісне покриття доріг, якими користуємось. Ще на початку року селищна рада підготувала відповідні документи та подала на розгляд обласній комісії для отримання Субвенції з державного бюджету на ремонт доріг комунальної власності.

За результатами конкурсного відбору отримано кошти з Дорожнього фонду на реалізацію трьох проектів по 670 тис. грн. кожен на умовах співфінансування. Завдячуючи ініціативі Президента України Володимира Зеленського та Уряду, сприянню голови Вінницької облдержадміністрації Сергія Борзова, незважаючи на труднощі з фінансуванням через коронавірус, по всій країні  проводиться масштабний ремонт доріг. 
Цими днями здійснено капітальний ремонт дорожнього покриття провулку Щасливий, частини провулку Лермонтова та вулиці  40-річчя  Перемоги протяжністю 1,1 км. Вартість ремонту сягає майже 3 млн. грн. Щорічне підсипання та грейдерування цих вулиць не мало результату, адже після дощів насипане завжди вимивалось. 
Логічне продовження капітального ремонту дорожнього покриття можуть спостерігати жителі і Раківського старостинського округу по вулиці Центральна. Плачевний стан бруківки після газифікації вулиці був справжньою перешкодою для руху транспорту та спричиняв незручності у доступі мешканців округу до соціально важливих об’єктів – школи, ФАПу, старостату та ін. Асфальтне покриття, укладене минулими роками по цій вулиці протяжністю 2,2 км. продовжено вже до адмінприміщення старостату. Протяжність його нині 550 м. Загальний обсяг фінансування об’єкту, в тому числі за рахунок субвенції складає близько 1,5 млн.
Зокрема, за сприяння депутата Верховної Ради України Лариси Білозір, відповідно до її численних звернень та підтримки Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та Кабінету Міністрів України направлено субвенцію в розмірі 1 млн. грн. на соціально-економічний розвиток територій. За рахунок якої та співфінансування бюджету Томашпільської ОТГ здійснено капітальний ремонт дорожнього покриття частини вулиці Миколи Леонтовича, що в Томашполі, загальна вартість якого склала 1,5 млн.грн.
Голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський та мешканці громади висловлюють щиру вдячність всім, хто вносить частку своєї праці у соціальну та інфраструктурну сферу Томашпілля та країни загалом!
Маємо гарні сподівання на продовження ремонтів доріг та покращення життя в об’єднаній територіальній громаді!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь