A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Необхідність для мешканців Кислицького

Дата: 21.08.2020 09:12
Кількість переглядів: 1684

Важко не помітити, що криза, спричинена коронавірусом, внесла свої корективи в звичне життя нашого суспільства. Але життя триває і ми живемо та працюємо вже враховуючи карантинні вимоги. Деякі з завжди актуальних питань щодо ремонтів доріг та об’єктів інфраструктури і надалі лишаються невирішеними.  

Так, жителі Кислицького старостинського округу вже давно потребували нової зупинки громадського транспорту при в’їзді в село. Стара зупинка, що там розташована, завдавала більше незручностей, ніж користі.  Адже розміщена на узбіччі настільки далеко від дороги, що будучи в ній, - можна було легко пропустити  транспорт, який прямує в сторону Томашполя чи Вапнярки.
Завдячуючи керівнику ПП «Фатіма-агро»,ТОВ «Липівка-Агро» Анатолію Кречківському, який надав суттєву допомогу для закупки матеріалу та зварювання конструкції, підтримки депутата Томашпільської селищної ради Олексія Слюсарчука, який ніколи не залишається байдужим до потреб своїх односельчан, відтепер мешканці та гості Кислицького можуть  очікувати свій транспорт в більш зручних умовах. 
Селищний голова Валерій Немировський щиро дякує всім за підтримку. Зокрема, в.о.старости Віктору Цимбалу, який власноруч разом з працівником комунального підприємства Дмитром Крайсвітнім встановили зупинку. 
Нехай добро та користь, зроблена для інших завжди повертається щирою вдячністю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь