A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Перевірено готовність освітніх закладів до навчального 2020-2021 року

Дата: 25.08.2020 16:27
Кількість переглядів: 1557

Як правило, літніх канікул для шкільної громади ніколи не буває забагато. Однак, цьогоріч через карантин, пов'язаний з коронавірусом, під час якого школи не працювали, - учнівський та педагогічний колективи з нетерпінням очікують на початок нового навчального року.

Свідченням чого є готовність  освітніх закладів Томашпільської об’єднаної територіальної громади до початку роботи, стан якої днями перевіряла комісія Томашпільської селищної ради спільно з представниками управління Держпродспоживслужби у Томашпільському районі. Відмінність та старанність у підготовці показали усі освітні заклади об’єднаної громади, а саме 9 шкіл, 10 дитсадків, будинок дитячої творчості та музична школа. Спільними зусиллями педагогічних колективів при підтримці батьків учнів та професійного керівництва директорів закладів, просторі, відремонтовані класні кімнати очікують гамірливих школярів та дошкільнят.
Варто зазначити, що адміністраціями закладів було враховано Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину.
Селищний голова Валерій Немировський та комісія  щиро дякують керівникам, колективам шкіл та садочків, а також батькам вихованців за гарну підготовку закладів і надану підтримку в складний для всіх час. 
Також вдячність меценатам – ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина» в особі Мороза Ю.А., ТОВ «Епіцентр К» в особі Дабіжі В.М., СТОВ «Зелений клин» в особі Калинчука О.М., ФГ «Добрий господар» в особі Сташука І.П. та усім, хто фінансово долучався до ремонтів в закладах освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь