A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Проблема вирішується, але не одразу

Дата: 27.08.2020 18:50
Кількість переглядів: 1696

Вже не на одних загальних зборах громадян питання необхідності розчистки Вилянського ставу від мулових наносів, було номером один у порядку денному. Останнє десятиліття ця проблема турбувала вилян все більше й більше. Адже захаращеність прибережної зони рослинністю та замуленість водойми прирекла село на втрату незамінного місця для риболовлі, купання чи просто зони відпочинку. А ще стан водойми значно впливав на те, що у сільських криницях стала пропадати вода.

Самотужки місцевим жителям раніше не вдавалось відновити водне дзеркало у своєму селі. Тому, заручившись підтримкою голови Томашпільської ОТГ Валерія Немировського та в.о. старости Тетяни Олійник, при підтримці ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина», яке профінансувало виконання робіт на суму 48 тис. грн., місцевих жителів, які на суму 13,3 тис. грн. закупили пального та коштів сільської ради здійснено роботи з очистки водойми від мулових наносів.

Робота на цьому не завершуватиметься, адже ремонту потребує і Гамарнянський міст, роботи з ремонту якого здійснюватимуться при надходженні коштів.
Селищний голова Валерій Немировський щиро дякує генеральному директору ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина» Юрію Морозу за неодноразову та постійну підтримку у вирішенні соціально-економічних питань об’єднаної громади, в.о.старости Тетяні Олійник та місцевим жителям за активну участь у проведенні робіт.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь