A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

За добрими людьми – добрі справи

Дата: 04.09.2020 09:01
Кількість переглядів: 1143

В нинішніх умовах  підготовка до нового навчального року  не можлива без спонсорської допомоги. І тому дуже приємно, що в наш час є такі люди, які розуміють важливість здобуття освіти і завжди готові прийти на допомогу. Роблять це доброзичливо, від щирого серця. Ми дуже вдячні за розуміння наших проблем і таку необхідну нам сьогодні підтримку фермеру господарства «Добрий господар» Ігорю Сташуку.

Ігор Панасович допомагав нашій школі, будучи директором ПРАТ ПК «Поділля» та й зараз не стоїть осторонь наших проблем, завжди піклується, підтримує та допомагає словом і ділом протягом двох останніх навчальних років. Для нашої сільської школи Ігор Панасович зробив дуже багато: побудував внутрішній санвузол, замінив вікна у двох класах.
Шановний Ігоре Панасовичу! Педагогічний, батьківський та учнівський колективи Нетребівської школи виражають Вам щиру подяку за те, що Ви ніколи не були байдужим до наших проблем. Завдяки Вашій турботі учні нашої школи навчаються в комфортних умовах. Ми стократно цінуємо Ваші зусилля і безмежно вдячні Вам за людяність, доброту і відповідальність. Бажаємо Вам здоров’я, успіхів і фінансового процвітання!


Вчительський, учнівський та батьківський колективи Нетребівської школи

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь