A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні громадяни нашого селища та об’єднаної територіальної громади!

Дата: 11.09.2020 13:34
Кількість переглядів: 854

За традицією, що склалася нещодавно, у другу суботу вересня ми відзначаємо День селища та Томашпільської об’єднаної територіальної громади. Цьогоріч ми святкуємо 404 річницю першої згадки про наше селище та чотири роки з дня народження нашої громади. Цей день, нагадує нам про нашу маленьку Батьківщину, в якій хтось народився або ж сюди приїхав та залишився тут жити. День селища – це свято, яке єднає всіх, пов’язуючи минуле, сьогодення та майбуття.

Історію селища творили і творять сьогодні всі, хто працює на підприємствах, будує, ремонтує, лікує, вчить і виховує дітей, хто долучає нас до культурних цінностей, відстоює мир сьогодні на блок-постах і українських кордонах, всюди, де кується наша українська міць і сила. Досягнення якими пишаємося, якими багата наша Томашпільщина, - спільна щоденна праця всіх нас разом. Це сплав знань, працелюбства і таланту кожного мешканця громади.
Радіємо сьогодні, що наша громада стала більшою, адже об’єднала велику родину, що складає майже 15 тисяч мешканців з Томашполя, Горишківки, Нетребівки, Ракови, Антонівки, Пилипів-Борівських, Яланця, Пеньківки, Рожнятівки, Жолобів, Кислицького, Паланки, Вапнярок та Вил. Це потужна самодостатня громада, яка здатна вирішувати надані їй повноваження. І хоч цей рік видався для нас нелегким у фінансовому плані, все ж ремонтуємо дороги, прокладаємо вуличне освітлення, забезпечуємо споживачів водою, надаємо освітні й культурні послуги, тобто робимо все, що можливе в сьогоднішніх умовах, аби жителі громади мали більш комфортні умови проживання, відчували себе захищеними.
Вдячний всім, хто добросовісно трудиться на благо рідного краю, надає постійну підтримку у вирішенні нагальних проблем селища і сіл ОТГ! Бажаю усім вам, шановні, добра, родинної злагоди, здоров’я, щастя, благополуччя і нових звершень на благо рідного селища і всієї громади. Козацької вам мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, незламної віри у власні сили на шляху до процвітання нашої громади і держави в цілому. Мирного нам неба і ясного сонця на нашій щедрій благодатній українській землі. Зі святом, з днем народження, рідне селище і шановна томашпільська громадо!!!


Селищний голова Валерій Немировський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь