A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулися урочистості з нагоди 404-ї річниці  Дня Томашполя та 4-ї річниці Томашпільської об’єднаної територіальної громади. 

Дата: 11.09.2020 21:09
Кількість переглядів: 1704

Цього року святкове дійство з нагоди 404-ї річниці  Дня Томашполя та 4-ї річниці Томашпільської об’єднаної територіальної громади, відбулося на центральній площі селища.Було воно нечисленним із врахуванням вимог карантину. Розпочалося святкування із внесення прапора Томашполя, право надано учасникам антитерористичної операції. Підняли його на флагшток  Володимир Спринчак і Руслан Навроцький.

Перед  колективами старостинських округів, підзвітних організацій Томашпільської селищної ради з вітальним словом виступив селищний голова Валерій Немировський. У своєму виступі він відзначив, що перша згадка в історії про Томашпіль датується ще 1616 роком. І саме люди громади творили її минуле і творять майбутнє від часів козацької доби Івана Богуна, Данила Нечая, так  і воїнів- захисників Батьківщини в роки Другої світової війни Анатолія Хуторянського, Семена Сельського, нинішніх героїв Ігоря Гаврилюка, героїв Небесної сотні, що віддали своє життя, захищаючи мир, спокій, суверенітет України і чиї імена увічнені у назвах томашпільських вулиць.
Оскільки 12 вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту очільник громади привітав спортсменів, тренерів, працівників сфери фізичної культури і спорту, ветеранів, волонтерів та шанувальників спорту Томашпільської ОТГ. Також він вручив ключі до нових позашляховиків «Рено Дастер» директору КНП «Томашпільський селищний центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрію Щербатому, що закуплені за рахунок державного бюджету і використовуватимуться для обслуговування Томашпільської та Рожнятівської амбулаторій сімейної медицини та два комплекти телемедичного обладнання, вартістю 219 тис.грн. Крім того, Валерій Немировський відзначив, що Томашпільська школа-гімназія отримала шкільний автобус, закуплений за кошти державного бюджету та співфінансування селищної ради.
Гарний настрій присутнім  дарували Олександр Васильківський, Олег Стебельський та Людмила Базюк, виконавши патріотичні пісні про Україну та рідний край.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь