A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Запалали вогні на святковій ялинці

Дата: 19.12.2016 16:00
Кількість переглядів: 661

Я святий Миколай і забув про свій рай,
Щоб на землю зійти, чемних діток знайти.
Ходжу від хати до хати, питаю в мами і в  тата,
Чи є у них чемна дитина – дівчатко мале чи хлопчина.
Для кожного маю в торбинці найкращі у світі гостинці, –
такими гарними та щирими словами розпочав у Томашполі свято запалення новорічної ялинки, яке традиційно відбувається напередодні  дня святого Миколая, улюблений герой дітвори.  А її на центральній площі селища зібралося чимало. Це молодші школярі Томашпільської школи-гімназії, молоді матусі з дітками, було  багато дорослих, які досі люблять казку про чудотворця-доброчинця. До них приєдналися і юні посланці територіальних громад Ракової, Нетребівки, і малята старших груп Томашпільського  ДНЗ «Сонечко». 
Тут їх чекала святкова програма, підготовлена вихованцями  театрального гуртка будинку дитячої творчості (керівник Тетяна Тютюнник) та зразковим ансамблем «Вербиченька» (керівник Людмила Синиця), юними співачками Іринкою Кривовяз, Мариною Мартинюк, Оленкою Черих, Еліною Мордан і учнями 7-го (гімназійного) класу школи-гімназії під керівництвом Олени Каракути.  Залюбки  разом зі своїми вихователями водили  хороводи малята з дитячого садочка «Сонечко».
Привітав томашпільчан з новорічними та різдвяними святами святий Миколай, роль якого виконав методист районного будинку культури Олег Куліковський, та разом з ними засвітив новорічну ялинку. Різнобарвними вогнями зелена пухнаста красуня сяятиме впродовж усіх різдвяно-новорічних свят, додаючи веселого бадьорого настрою та сповнюючи вірою  в світле майбуття.  
Від імені селищного голови Валерія Немировського з  вітальним словом звернувся до присутніх  секретар селищної ради Валерій Балдинюк. Він поздоровив усіх зі святами та Новим 2017-тим роком – роком Вогняного Півня, який несе кожному з нас можливість змінити життя на краще, побажав цінувати один одного, діяти по совісті – і тоді зірки усміхнуться нам!
Приємно було чути й віршоване вітання від  Катрусі Форостяної, президента Раківської школи та пісенне вітання від школярів Нетребівської ЗОШ. Їм і всім учасниками святкової програми новорічні подарунки від селищного голови вручив святий Миколай. На завершення свята він побажав усім миру і щастя, радості й добра не на день, не на рік, а на довгий вік. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь