A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вшановували жіноцтво в Нетребівці

Дата: 09.03.2017 16:10
Кількість переглядів: 961

Неповторна атмосфера  свята наповнила в понеділок величезний зал Нетребівського будинку культури. Цю атмосферу творили не лише гості, які завітали  в село напередодні свята  - Міжнародного жіночого дня 8 березня, а й сільські  жителі. які цілими сім’ями прийшли до місцевого храму культури, аби вшанувати найкращих, найдорожчих, наймиліших берегинь роду людського – жінок, матерів, дружин, донечок, подруг.
 
 
 
Зі сцени лунає пісня «З 8 березня, жінки!» у виконанні чоловічого тріо РБК в складі Віктора Хабла, Олега Куліковського, Олександра Васильківського, і ведучі свята Інна Шклярук та Олег Стебельський  запрошують до вітального слова голову Томашпільської  об’єднаної територіальної громади Валерія Немировського і виконуючу обов’язки сільського старости с. Нетребівка Валентину Дубчик. Тепло і щиро дякували вони жіноцтву Нетребівки за материнську любов і ласку, доброту і ніжність, мудрість і невтомність, чарівність і красу, на яких тримається світ. І кожній представниці прекрасної статі вручили квітучий весняний тюльпан. До вітань приєдналися також керівник філії «Колос» ПрАТ «ПК «Поділля» Олександр Кімович Головченко, який разом із головним бухгалтером господарства, депутатом районної ради Наталею Бандиш вручив подарунки працівницям філії.
На честь найстарішої жительки села, матерів-героїнь….., багатодітних матерів….., жінок, що багато років свого життя віддали праці в місцевому господарстві, що виховували дітей, лікували односельців, трудилися на ниві культури й освіти, звучали пісні у виконанні шкільного хору (керівник Ніколаєва О.І.), юних самодіяльних співачок Марійки Разієвської, Валентини Колодій, Марини Мартинюк, сільського старости Валентини Дубчик, а також працівників районного будинку культури. дарував жінкам свої пісні і ведучий святкової програми Олег Стебельський.
І розквітали на обличчях жінок – юних і статечних – привітні усмішки, і зал, заквітчаний ними та  сотнею тюльпанів, став схожим на  величезну барвисту клумбу, що радує око, тішить душу, вселяє віру і надію на тепло, щастя, мир і добро у цілім світі. Саме це так потрібне нині кожній матері, кожній жінці.
 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь