A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Селищна рада нового скликання прийняла ряд важливих рішень на 2016 рік

Дата: 11.12.2015 16:25
Кількість переглядів: 903

 Фото без описуВчора, 10 грудня, відбулася 2 сесія 7 скликання  Томашпільської селищної ради. У її роботі взяли участь 20 депутатів із 21-ого. Вів сесію селищний голова Валерій Немировський.

  На пленарне засідання виносилося 48 питань. Серед них першочергові, які стосуються організації роботи селищної ради як на весь період каденції (затвердження регламенту, положення про постійні комісії, складу виконкому), так і роботи у 2016 році. Так затверджено бюджет селища на 2016-ий рік, Програму соціального і економічного розвитку Томашполя, програми проведення культурно-освітніх заходів, соціального захисту населення, благоустрою, утримання та ремонту доріг, раціонального використання природних ресурсів, зайнятості населення територіальної громади, структуру та чисельність апарату селищної ради.

  На сесії розглянуто й затверджено рішення, що стосуються роботи ДНЗ «Сонечко», звільнення багатодітних і малозабезпечених сімей від сплати за відвідування дитсадочка.  Одним із рішень стало прийняття цілісного майнового комплексу ДП «Томашпільводоканал» КП «Вінницяоблводоканал» до комунальної власності територіальної громади.

  Слід відзначити, що всі рішення приймалися не наосліп чи з голосу. Напередодні відбулися засідання постійних комісій селищної ради, на яких обговорювалися проекти рішень, а члени комісій мали можливість докладно вивчити матеріали, що були подані до виконавчого апарату селищної ради  та стосувалися цих рішень. Тому всі  рішення, а їх найбільше було із земельних питань, були прийняті більшістю голосів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь