A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Позачергова сесія вирішувала важливі питання

Дата: 25.02.2016 16:28
Кількість переглядів: 765

Четверта позачергова сесія Томашпільської селищної ради відбулася у середу, 24 лютого. У ній взяли участь 15 депутатів із 21 обраного та розглянуто 30 питань, винесених на порядок денний.
Так , внесено доповнення до «Програми соціально- економічного розвитку територіальної громади на 2016 рік», затвердженої рішенням 2 сесії селищної ради 10 грудня минулого року, що стосується спів фінансування районного трудового архіву та зроблено уточнення планових показників селищного бюджету. Розглянуто лист Томашпільського відділення Тульчинського ВП ГУНП у Вінницькій області щодо  встановлення графіка роботи кафе-бару «Скорпіон». Депутатами прийнято рішення, яке стосується не лише кафе-бару «Скорпіон», але й усіх торгових точок селища і яке є обов’язковим до виконання на території селищної ради:
- Заборонити продаж алкогольних напоїв після 22.00 години;
- Залучати членів громадського  формування, депутатів селищної ради до чергування по селищу в ті дні, коли працює дискотека;
- Зобов’язати власника дискотеки забезпечити заходи з охорони здоров’я учасників дискотеки на території закладу, заборонити вхід до танцзалу громадянам у нетверезому стані;
- З метою попередження та профілактики правопорушень, пов’язаних із вживанням алкогольних напоїв та заборонених наркотичних і психотропних речовин, порушень громадського порядку, охорони здоров’я населення, особливо підростаючого покоління та молоді, власник дискотеки зобов’язаний виконувати Закон України «Про охорону дитинства» стаття 20 прим 1, де зазначено: « Власники закладів, у яких здійснюється діяльність у сфері розваг, зобов’язані вживати заходів щодо недопуску в такі заклади з 22.00 до 6.00 год. дітей без супроводу дорослих і мають право вимагати у відвідувачів документи, що підтверджують досягнення ними 16-річного віку»;
- Просити районну раду звернутися до всіх сільських рад прийняти аналогічне рішення для всіх територіальних громад.
На розгляд сесії виносилося й клопотання прихожан Свято-Троїцького храму Ракової про надання матеріальної допомоги на придбання церковних дзвонів. Депутати вирішили звернутися до жителів селища, до приватних підприємців надати благодійну допомогу як пожертву на потреби церкви.
Позитивно розглянуто й депутатське звернення депутата селищної ради Дмитра Балинського щодо введення об’єкту «Капітальний ремонт вулиць Робітнича та Набережна» до переліку доріг комунальної власності, будівництво, реконструкція, ремонті утримання яких буде проводитися у 2016 році.
Більшість питань порядку денного стосувалися надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства або дозволів на виготовлення проектів землеустрою, затвердження технічної документації із землеустрою тощо.  З усіх них прийнято відповідні рішення. 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь