A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітали зі святом людей у білих халатах

Дата: 16.06.2016 16:55
Кількість переглядів: 1044

Уже 35-ий раз в Україні в червні відзначається День медичного працівника. Офіційно  свято запроваджене з 1 жовтня 1980 року указом уряду, де зазначалося, що цей день, значимий у долі мільйонів людей, адже йдеться не лише про медичних працівників, а й людей суміжних професій, народу , нації в цілому, відзначатиметься у третю неділю червня. У цей день ми висловлюємо щиру подяку медикам - представникам найгуманнішої, найблагороднішої, однієї з найдревніших професій – охоронцям здоров’я за їхній щоденний подвиг в ім’я життя. Цей подвиг неможливо переоцінити. Бо воістину їх безцінні якості благородства, співчуття, стійкості й самовідданості своїй професії викликають нашу безмежну вдячність і повагу.
Незважаючи на складнощі професії, на нинішню незатребуваність при великій матеріальній скруті, медичні працівники і всі, хто надає допомогу у розвитку медицини  ( технологи, лаборанти, хіміки, біологи, інженери, санітари тощо), сучасна медицина в Україні не стоїть на місці. Вона здатна вирішувати проблеми охорони здоров’я населення. Це можемо бачити і на прикладі роботи наших місцевих лікарів, які не раз рятували людські життя і здоров’я в непростих обставинах.
Тому і вшановували людей у білих халатах району – медиків КУ «Томашпільська центральна районна лікарня», медичного центру первинної медико-санітарної допомоги та підстанції Мог - Подільської станції швидкої медичної допомоги - напередодні Дня медичного працівника  у будинку культури. Вітали їх та вручили нагороди керівники району: голови райдержадміністрації О.Закорченний та районної ради Д.Коритчук. Селищний голова Томашполя В.Ф.Немировський теж вручив Грамоти і матеріальну винагороду медикам КУ «Томашпільська центральна районна лікарня»: О.А.Мартинюку, А.М.Щербатому – лікарям, В.М.Бардаш, Т.М.Боцуляк, Г.С.Скупій – медичним сестрам, та підстанції Могилів-Подільської станції швидкої медичної допомоги: В.П.Сопільняку, О.А.Гуримській, О.О.Мазур – фельдшерам. Подяки отримали і працівники Томашпільського  РМЦ ПМСД: завідувач Томашпільської амбулаторії ЗПСМ Т.М.Гаврилюк і медичні сестри М.І.Горбанюк, Л.В.Саврань, В.В.Спринчак, В.В.Лук’янчина. Цінний подарунок  – плазмовий телевізор - селищний голова вручив адміністрації РМЦ ПМСД для забезпечення належного проведення тренінгів і санітарно-освітньої роботи.
А потім теплі хвилини спілкування зі світом музики і хорошого настрою дарували медикам аматори сцени, за що отримали веселі усмішки та рясні оплески за гарну пісню, щире слово, влучний гумор.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь