A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Привітали в.о. старости села Ракова

Дата: 03.05.2017 16:57
Кількість переглядів: 1088

Доброзичлива, чарівна, розумна жінка із доброю, щирою, веселою, завзятою душею Ніна Степанівна Пацюк вчора зустрічала свій ювілейний День народження.

Ми, дорога ювілярко, знаємо Вас не тільки як компетентного керівника, але і як дуже знаючу, обов’язкову і вправну у всіх питаннях керівницю, якій притаманні чуйність, сучасність, вміння вислухати і порадити, і разом з тим, принциповість і твердість характеру. Всі ці чудові риси допомагають якомога краще виконувати поставлені перед нами завдання по налагодженню належного функціонуванню підприємств торгівлі, громадського харчування та сфери послуг.
Дорога наша Ніна Степанівна, Ми дуже пишаємося Вами, нехай не тільки в День Вашого ювілею, але й завжди звучать найприємніші та найщиріші слова на вашу адресу, щоб ви знали, як Вас шанують і люблять люди. Нехай Доля дарує тільки щасливі миті життя та втілює все задумане Вами. Доброго Вам здоров’я і довгого щасливого віку під Божим і людським благословенням.

З повагою,Томашпільский селищний голова Валерій Немировський, в.о. старости села Горишківка Василь Григорець, в.о.старости села Нетребівка Валентина Дубчик, депутати та члени виконавчого комітету Томашпільської селищної об`єднаної громади, колеги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь