A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

До Дня усиновлення

Дата: 30.09.2020 18:12
Кількість переглядів: 1014

Спостерігаючи за життям людей, що відважились усиновити дитину, стати прийомними батьками або ж через якісь життєві обставини стати опікунами чи піклувальниками чиїхось дітей, розуміємо, що всі вони здійснюють життєвий подвиг. Виховання рідної дитини по крові – це беззаперечно складно, а чужої складніше в кілька раз. 

І все ж на території Томашпільської селищної об’єднаної територіальної громади є сім’ї, які знайшли в собі сили, душевне тепло і любов для своїх і чужих дітей, які з тих чи інших причин опинилися в складній життєвій ситуації. Станом на сьогодні, 12 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування виховуються  в cім’ях опікунів та піклувальників, 3 дітей виховуються в прийомній сім’ї у Вапнярках, 6 дітей - усиновлено громадянами об’єднаної громади. Так у  Вапнярках в сім’ї активної депутатки селищної ради Марії Шеремети, під лагідною батьківською опікою, як у теплому гніздечку, зростають трійко дітей.  Також Марія Іванівна спільно з чоловіком Вадимом Миколайовичем є усиновлювачами. Двоє з підопічних дітей, що виховує родина, навчаються у місцевій школі, одна - учениця професійного училища в місті Вінниця.
Раніше Марія Іванівна також виховала трьох дітей, позбавлених батьківського піклування, які, досягши повноліття, втратили статус таких дітей. Сьогодні вони живуть своїм самостійним життям, але підтримують гарні, дружні родинні стосунки з батьками, що стали їм рідними.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь