A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Солодкий вантаж для військовослужбовців

Дата: 18.12.2020 17:29
Кількість переглядів: 840

Напередодні новорічно-різдвяних свят з Томашполя на збірний пункт до Вінниці відправився солодкий вантаж – більше півтора тонни подарунків від жителів Томашпільської ОТГ, зібраних  для воїнів, які беруть участь в операції об’єднаних сил із стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях. Це вода – солодка та мінеральна, різні види печива, різноманітні цукерки, чай та кава, домашнє варення, мед, яблука, мандарини – все, чим можемо порадувати бійців, що стоять на рубежі, охороняючи наш спокій і мирне життя.

Найпершими до гуманітарної акції долучилися жителі Горишківки, Пилипів-Борівських, Липівки, Антонівки, Жолобів, Пеньківки, Паланки. До них приєдналися й жителі сіл Яланця, Гнаткова, Стіни, Нетребівки, Кислицького, Ракової.  З особливою турботою до цієї місії віднеслись школярі Липівської, Пилипів-Борівської, Рожнятівської, Комаргородської, Вилянської та інших шкіл нашої громади. Найбільше передали гостинців для наших військовослужбовців підприємці та просто небайдужі мешканці Пилипів-Борівських, Горишківки, Липівки, Антонівки, Комаргорода, Вил, Великої Русави, Рожнятівки.
Підтримали акцію й окремі громадяни, які самі приносили гостинці до пункту збору в селищній раді. Це сім’я Булавків з Ракової, депутат селищної ради 7 скликання Надія Мазур та працівники служби цивільного захисту РДА з Томашполя.
Хай це буде наш спільний скромний дарунок воїнам, які героїчно захищають наш мир і спокій на рідній землі.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь