A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Насиченим на роботу виявилось І-ше пленарне засідання 2-ї позачергової сесії 8 скликання

Дата: 22.12.2020 12:25
Кількість переглядів: 1257

21 грудня 2020 року у селищному будинку культури розпочала свою роботу друга позачергова сесія селищної ради 8 скликання під головуванням селищного голови Валерія Немировського. У пленарному засіданні взяли участь 21 із 26-ти депутатів. На сесії планується розглянути більше 180 питань.

Розпочали депутати із розгляду заяв першого заступника селищного голови Віталія Годного та старости Великорусавського старостинського округу Володимира Хомяка про складання ними повноважень депутатів селищної ради 8 скликання, після чого визнали повноваження депутатів Лідії Загірняк та Анатолія Сідака. Старостою Пеньківського старостинського округу затверджено Віктора Ромашука, Олександрівського округу - Сергія Барчака. 
До комунальної власності Томашпільської ОТГ передано ряд об’єктів майна (частину нежитлової будівлі по вул. Гагаріна, 42 та об’єкта незавершеного будівництва «Реконструкція частини нежитлової будівлі в мініцех з переробки молока» в с. Антонівка», міжлікарняну аптеку, трудовий архів, інклюзивно-ресурсний центр та заклади освіти, КНП «Томашпільська центральна районна лікарня» тощо) із спільної власності територіальних громад Томашпільського району.
З 1 січня 2021 року за поданням старости Пилипи-Борівського старостинського округу Сергія Бабина, для мешканців, підприємств, організацій та установ на території округу почнуть діяти нові тарифи  на послуги централізованого водопостачання. У зв’язку з утворенням відділу освіти, спорту, культури та туризму Томашпільської селищної ради внесено зміни до структури та загальної чисельності апарату Томашпільської селищної ради  та її виконавчих органів (в тому числі відділу) і затверджено його Положення. У статусі юридичної особи розпочинає свою роботу виконавчий орган ради – фінансове управління Томашпільської селищної ради. Також місцевими обранцями затверджено порядок та норматив відрахування до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади комунальними підприємствами, які належать до комунальної власності, частини чистого прибутку (доходу) за результатами фінансово-господарської діяльності у 2021 році. Затвердили депутати звіт про виконання бюджету селищної ОТГ за ІІІ квартал 2020 року та внесли зміни до Томашпільського, Гнатківського, Вилянського  та Липівського бюджетів на 2020 рік. Важливими у сфері забезпечення соціального захисту населення та охорони здоров’я жителів об’єднаної громади стало прийняття ряду програм місцевої ради, а саме:  Стратегічна  програма розвитку первинної медико-санітарної допомоги  на території Томашпільської селищної ради на 2021 – 2023 рр., Програма соціальної підтримки учасників АТО та ООС, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників на 2021 рік, Програма «Соціальне таксі», Програма з надання допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю, які проживають на території громади та отримують програмний гемодіаліз на 2021 рік, тощо. З метою подальшого соціального економічного та культурного розвитку ОТГ також прийнято програми відповідного напрямку, що дасть змогу передбачати фінансування та заходи з виконання поставлених завдань. Прийняли місцеві обранці і головний документ для роботи в наступному році – бюджет Томашпільської селищної територіальної громади на 2021 рік.
Рішенням сесії припинено діяльність комунального підприємства «Томашпільський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» шляхом приєднання до  КНП «Томашпільський центр первинної медико-санітарної допомоги» Томашпільської селищної ради.
Завершилося перше пленарне засідання другої сесії розглядом ще низки земельних питань. Про продовження роботи ІІ-ої сесії буде повідомлено додатково.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь