A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Привітання старост старостинських округів з Новим роком та Різдвом

Дата: 31.12.2020 14:53
Кількість переглядів: 2047

Шановні мешканці старостинських округів сіл Антонівки, Великої Русави, Вил, Гнаткова, Горишківки, Жолобів, Комаргорода та с-ща Комаргородське, Кислицького, Липівки і Яришівки, Нетребівки, Олександрівки, Благодатного та Забілян, Паланки і Вапнярок, Пеньківки, Пилипів-Борівських і Калинки, Рожнятівки, Стіни та Яланця! Дорогі земляки!

Щиро і сердечно вітаємо вас з новорічно-різдвяними святами. Попереду на нас чекають і нові звершення, і величезна праця пліч-о-пліч на благо розвитку громади. Адже наша спільна мета – покращення комфорту життя кожного громадянина у кожному селі, на кожній вулиці та в кожній домівці. Сподіваємось, що Новий рік увійде у наші оселі щедрим і бажаним гостем, даруючи мир, спокій, добробут, стабільність та достаток кожній родині.

Хай серця наповняться милосердям, турботою та життєвою силою для добрих справ. Хай Господь дарує міцне здоров’я, допомагає в усіх починаннях та благословить жити і працювати в ім’я України, а яскрава Різдвяна Зірка осяває шлях кожного! Веселих різдвяних свят, смачної куті, щедрої коляди та щасливого Нового року!


Ніна Пацюк, Валентина Дубчик, Василь Григорець, Олена Безган, Наталія Савчук, Олена Балган, Віктор Ромашук, Олена Вонсач, Сергій Бабин, Тетяна Олійник, Ігор Ніколішен, Віктор Цимбал, Олександр Чоботар, Юрій Криворука, Володимир Хомяк,                    Людмила Лукіянчина, Іван Заяць та Сергій Барчак

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь