A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 26.01.2021 14:31
Кількість переглядів: 1239

Перше в цьому році засідання виконкому селищної ради відбулося 26 січня в малому залі селищної ради. В ньому взяли участь 25 членів виконавчого комітету з 26.  На засідання запрошено Петра Дєдова, головного спеціаліста відділу юридичного та кадрового забезпечення, Оксану Ярош, начальника служби у справах дітей селищної ради, Андрія Щербатого, начальника відділу юридичного та кадрового забезпечення, Вікторію Вознюк , інспектора з військового обліку загально – організаційного відділу. Вів засідання селищний голова Валерій Немировський.


  Згідно з порядком денним  на засіданні вирішувалися нагальні питання ( всього 58), що стосуються життєдіяльності громади. Зокрема затверджено регламент  роботи виконкому на  період каденції, у зв’язку зі змінами в особовому складі працівників селищної ради внесено зміни до персонального складу комісії з питань захисту прав дитини та до опікунської ради.  Члени виконкому одноголосно надали згоду на виготовлення проєктно – кошторисної документації на капітальний ремонт  дорожнього покриття частини вул. Центральна в с. Ракова,  вул. Лермонтова, частини вул. Леонтовича та реконструкції тротуару по цій вулиці в смт. Томашпіль,  заслухали звіти секретаря адмінкомісії селищної ради (Щербатий А.І.), секретаря опікунської ради, керуючої справами виконкому  Шклярук І.А. та   інспектора з військового обліку (Вознюк В.В.) про роботу  в 2020 році.   
  Затверджено квартирну чергу при селищній раді на 2021 рік, визначено види суспільно корисних  робіт для засуджених і для порушників, на яких накладено адмінпокарання, а також Томашпільській філії Вінницького обласного центру зайнятості  - видів громадських робіт, які можуть проводитися на території громади в 2021 році. 
Розглянуто й прийнято відповідні рішення й з інших питань порядку денного, зокрема щодо присвоєння адресних номерів, виділення матеріальної допомоги на лікування, ліквідацію наслідків пожежі та на поховання.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь