A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформаційна робота КУ «Центр надання соціальних послуг» селищної ради

Дата: 02.02.2021 11:25
Кількість переглядів: 1337

При КУ «Центр надання соціальних послуг» Томашпільської селищної ради діє відділення соціальної допомоги вдома, який очолює завідувачка відділення Алла Барчишена . Отримувачами послуги з догляду вдома є люди похилого віку та особи з інвалідністю згідно з Державними стандартами соціальних послуг.
 

 

З метою поліпшення надання  соціальних послуг, запобігання нещасним випадкам під час роботи для соціальних робітників відділення заплановано ряд щомісячних навчальних нарад на 2021 рік відповідно до кваліфікаційних вимог до соціальних робітників. Про це повідомила директорка Центру Людмила Поперечна. Тож саме  про роль соціального робітника у наданні соціальних послуг йшлося у її виступі  на  нараді, що відбулася 28 січня. Про основи долікарської допомоги, санітарії та гігієни , про вакцинування від корона вірусу працівників та підопічних відділення, що в першій групі ризику, інформувала присутніх  лікарка КНП «Томашпільський ЦПМСД»  селищної ради Сніжана Медвецька. З правилами охорони праці, пожежної безпеки,безпечного ведення робіт у домашньому господарстві, дії  в  разі виникнення пожежі знайомив начальник СЗЗзПНС у Томашпільському районі, ст. лейтенант служби цивільного захисту Андрій  Вергеліс.
    Не менш важливий в соціальній роботі, із залученням другого відділення КУ «Центр надання соціальних послуг»  селищної ради, відділення соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді захід відбувався в Комаргороді, де студентам Комаргородського вищого професійного училища розповідали про особливості адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх Альвіна Пилипчук - начальник відділу правопросвітництва Томашпільського МЦ з надання БВПД, Іван Малий - інспектор СПЮП Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області, Яна Поповська - завідуюча відділенням соціальної роботи для сім'ї, дітей та молоді КУ "Центр надання соціальних послуг"  селищної ради та Олександр Бородатий - фахівець Томашпільського районного сектору ДУ "Центр пробації" у Вінницькій області.
Зустрічі зі слухачами були змістовними , цікавими, сподіваємось,  що вони почерпнули для себе чимало корисного, що зможе застерегти, а то й стати порятунком для інших.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь