A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

4-та позачергова сесія: організаційні рішення прийнято

Дата: 26.02.2021 11:29
Кількість переглядів: 1054

У зв’язку з необхідністю негайного прийняття рішень розпорядженням селищного голови № 69 26 лютого скликано 4 позачергову сесію селищної ради 8 скликання. На порядку денному було  4 питання, які стосувалися організаційних моментів, оскільки після об’єднання громад ще триває процес реорганізації районних закладів.  В роботі 4 позачергової сесії взяли участь 17 депутатів з 26, а також запрошені перший заступник селищного голови Віталій Годний, начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення Андрій Щербатий. Головував на сесії селищний голова Валерій Немировський.


   Кожне питання, винесене на розгляд сесії, а це «Про припинення    КП «Томашпільський районний медичний центр ПМСД» шляхом приєднання до КНП «Томашпільський центр ПМСД» селищної ради, «Про припинення юридичної особи КУ «Інклюзивно-ресурсний центр - 2» селищної ради шляхом ліквідації та про передачу майна», «Про припинення КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» шляхом приєднання до КУ «Центр надання соціальних послуг» селищної ради та «Про затвердження в новій редакції Статуту комунального некомерційного підприємства «Томашпільський центр  ПМСД» селищної ради», присутні на сесії депутати підтримали одноголосно.
  У «Різному» селищний голова Валерій Немировський повідомив про те, що рішенням селищної комісії з питань техногенної екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 25 лютого 2021 р., яке прийнято на підставі рішення обласної комісії, з 01. 03. 2021 р. навчальні заклади територіальної громади, крім  дитячих садочків, що діють окремо,  переходять на дистанційну форму навчання.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь