A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Засідання виконкому: вирішувались важливі для громади питання

Дата: 11.03.2021 15:02
Кількість переглядів: 684

На порядку денному  засідання виконкому селищної ради, що відбулося 11 березня 2021 р., розглядалося 33 питання. В роботі засідання взяли участь 20 членів виконкому із 26-ти, а також запрошені  Оксана Ярош, начальник служби у справах дітей селищної ради,   Андрій Щербатий, директор КНП «Томашпільський ЦПМСД» селищної ради,   Павло Кушнір, начальник відділу соціально – економічного розвитку, ЖКГ та земельних відносин. Вів засідання селищний голова Валерій Немировський.

   Члени виконкому заслухали інформацію керуючої справами виконкому Інни Шклярук щодо дотримання вимог Закону України «Про звернення громадян» на підвідомчій території, затвердили представлені нею план роботи виконавчого комітету на ІІ квартал 2021 року та Порядок надання матеріальної допомоги громадянам у невідкладних випадках по Томашпільській територіальній громаді. Про заходи з попередження бездоглядності, профілактики правопорушень серед неповнолітніх на території громади доповідала Оксана Ярош, начальник служби у справах дітей селищної ради. 
 Далі на засіданні розглянули питання щодо  затвердження проєктно- кошторисної документації з капітального ремонту дорожнього покриття вул. Центральна, с. Ракова,   вул. Лермонтова,   вул. Миколи Леонтовича в  смт. Томашпіль та було надано гарантію співфінансування  для реалізації даних проєктів за підсумками конкурсного відбору. 
  Розглянуто та прийнято відповідні рішення й з інших питань порядку денного, зокрема щодо присвоєння адресних номерів, виділення матеріальної допомоги на лікування жителям сіл Комаргород, Жолоби, Яланець, Горишківка,  Олександрівка, Вила та смт. Томашпіль і допомоги  на поховання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь