A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Народний депутат – мажоритарник Лариса Білозір працює в своєму окрузі

Дата: 11.03.2021 15:54
Кількість переглядів: 2134

По – весняному яскраво світило сонечко цього березневого дня, коли до Томашпільської територіальної громади з короткочасним візитом навідалася депутат Верховної Ради України Лариса Білозір. Народна обраниця, яку виборці 15 округу делегували до найвищого органу країни, розпочала свій візит з Комаргорода, де відвідала загальноосвітню школу, педагогічний колектив та батьки якої ще в кінці минулого року звернулися до неї з проханням допомогти в придбанні для школи акустичної системи. Тож сьогодні народний депутат разом із селищним головою Валерієм Немировським, начальником відділу освіти, спорту, культури і туризму селищної ради Ігорем Ярошем завітала до них, щоб вручити омріяний подарунок.

    Далі Лариса Миколаївна взяла участь у відкритті спортивного майданчика, який за її сприяння та солідної фінансової підтримки з’явився в Томашполі наприкінці 2020 року і який уже в певній мірі опробували місцеві любителі спорту. Лариса Білозір та Валерій Немировський в урочистій обстановці перерізали червону стрічку. Селищний голова привітав громадян, присутніх на відкритті, з неординарною подією та подякував Ларисі Миколаївні за підтримку ініціатив жителів територіальної громади і висловив сподівання на тісну співпрацю.

В цей день Лариса Білозір побувала в селищному центрі надання адміністративних послуг, поспілкувалася з його працівниками – спеціалістами відділу соціального захисту, державними реєстраторами, інспектором з питань реєстрації фізичних осіб та з питань діловодства, звітності та контролю. Найбільше її цікавили проблеми щодо своєчасного обслуговування громадян та проблеми, що виникають у зв’язку з тим, що ця служба після об’єднання  працює в нових умовах. Працівники фронт-офісу з питань соціального захисту скаржились на те що програмний комплекс «Соціальна громада»  працює ненадійно, що призводить часто до марного витрачання часу  працівниками офісу та до тривалого очікування громадянами. Депутат уважно вислухала людей та пообіцяла посприяти у вирішенні проблеми.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь