A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дню комунальника присвячено

Дата: 19.03.2021 16:10
Кількість переглядів: 1070

Здається, ні одна сфера життєдіяльності  не стоїть так близько до конкретної людини, як житлово-комунальна та побутова. Адже в кожному домі потрібен газ, вода, світло, тепло. А як обійтися без водовідведення, без прибирання вулиць і дворів, без послуг тих же перукарів чи майстрів з ремонту взуття, одягу, складної побутової техніки? Кожен із працівників сфери ЖКГ покращує  добробут і соціальне самопочуття мешканців громади, і в цьому допомагає  саме професійне ставлення до справи, ініціативність, відповідальність людей, які обрали саме такий життєвий шлях.

Саме цих людей напередодні  професійного свята в актовій залі селищної адміністрації  селищний голова Валерій Немировський, його заступник Іван Німерчук та керівники комунальних установ та організацій територіальної громади вітали з Днем працівників ЖКГ та побутового обслуговування селища і сіл. Щирі слова вдячності за нелегку працю, за сумлінне ставлення до дорученої справи висловили вони цілій когорті трудівників, які дійсно роблять наше життя комфортнішим і зручнішим. Кожному з них селищний голова вручив грошову винагороду, а працівники селищного центру культури і дозвілля Людмила Базюк,  Олег Стебельський, Олександр Васильківський, дует саксофоністів у складі викладача Томашпільської музичної школи Руслана Трачука   та його учениці Ані Горущенко   подарували  невелику концертну програму. 
  Короткий  час перепочинку – і знову беруться ці прості, звичайні люди до роботи, знову їх чекає напружена, не завжди достойно оцінена нами робота, яку вони роблять за покликом душі.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь