A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Скликано чергову сесію селищної ради 8 скликання

Дата: 24.03.2021 09:32
Кількість переглядів: 988

 Розпорядженням селищного голови №80 від 10 березня 2021 р. скликано чергову сесію селищної ради 8 скликання. У її роботі 23 березня 2021 р. взяли участь 16 депутатів із 26 та запрошені: заступники селищного голови Віталій Годний та Іван Німерчук, начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Інна Шклярук, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір, начальник відділу освіти, спорту, культури та туризму Ігор Ярош, керівники комунальних установ та організацій селищної ради, старости сіл територіальної громади. 


  Перед початком засідання  сесії селищний голова Валерій Немировський зачитав подання, яке надійшло від групи депутатів, де повідомляється про створення ними депутатської групи ПП «Українська стратегія Гройсмана» та про обрання Романа Вергеліса головою цієї фракції. Далі депутати  розглянули внесені до порядку денного 182 питання, що стосуються різних сфер діяльності селищної ради. Так  про необхідність внесення змін до Програми економічного та соціального розвитку Томашпільської селищної ради на 2021 рік та до бюджету Томашпільської селищної територіальної громади на 2021 рік інформувала начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата.
  Депутати підтримали рішення  про припинення юридичної особи – комунальних підприємств «Русава», «Гнатків», «Комаргородське», «Олександрівка» шляхом ліквідації, затвердили звіт про роботу виконкому селищної ради за 2020 рік (звітувала керуюча справами Інна Шклярук) ,  звіти керівників комунальних установ, закладів охорони здоров’я ( інформував директор КНП « Центр первинної медико-санітарної допомоги» селищної ради Андрій Щербатий), освіти ( звітував начальник відділу освіти, спорту, культури та туризму Ігор Ярош),  культури (головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури і туризму Інна Карпин). З підсумками  спортивно-масової роботи у Томашпільській територіальній громаді у 2020 році ознайомив присутніх Олександр Жовтан – директор Томашпільської ДЮСШ. План роботи селищної ради на ІІ квартал 2021 р. депутати прийняли одноголосно. На сесії затверджено ряд змін в Програмі, яка стосується порядку та граничних норм витрат на забезпечення харчування учасників спортивних заходів, а також в Єдиній комплексній програмі профілактики правопорушень та поліпшення техногенної і пожежної безпеки територіальної громади на 2017 – 2021 роки.
 Значна частина питань порядку денного стосувалася земельних питань. Зокрема це питання надання дозволів на виготовлення проєктів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність або постійне користування, виготовлення технічної документації щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, вилучення або надання земельних ділянок в користування. Окрему групу питань складали питання затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянок в натурі та проєктів землеустрою з метою подальшої передачі у власність. З кожного питання депутати прийняли відповідні рішення.
 Депутати  також підтримали проєкт рішення про участь селищної ради в конкурсі Вінницької обласної ради «Комфортні громади», надали дозвіл КП «Томашпільводоканал» на відкриття додаткових класифікацій видів економічної діяльності та  на створення сектору містобудування й архітектури селищної ради, затвердили Положення та заходи щодо його державної реєстрації.
  Майже 4 години з перервою тривало сесійне засідання, що завершилося  прийняттям звернення до Уряду депутатської фракції ПП «Українська стратегія Гройсмана» у Вінницькій обласній раді, які зачитала секретар селищної ради Оксана Потуторовська, де йдеться про 5 вимог щодо вакцинації населення України від коронавірусу та яке підтримали депутати селищної ради, як і  звернення щодо фінансування капітальної реконструкції аеропорту  «Вінниця».   Головуючий на засіданні  селищний голова оголосив 5-ту чергову сесію закритою. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь