A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини спорту

Дата: 13.04.2021 13:51
Кількість переглядів: 770

  З  метою відбору спортсменів до участі в чемпіонаті України з рукопашного бою , який проходитиме в м. Київ, 10 квітня 2021 року  в смт. Томашпіль відбувся чемпіонат Вінницької області з рукопашного бою серед юнаків, юніорів та дівчат. У змаганнях взяли участь спортсмени із шести  команд: СК "БАРС" м. Ямпіль, СК "Сапсан" м. Чечельник, ППДШ м. Погребище, СК "Лідер" м. Калинівка, СК "Воїн" с. Клембівка та команда сДЮСШ "Альтаїр" смт. Томашпіль. 
Перед початком змагань спортсменів привітали селищний голова Томашпільської територіальної громади Валерій Немировський, начальник відділу освіти, спорту, культури та туризму Томашпільської селищної ради Ігор Ярош  та директор Томашпільської селищної ДЮСШ Олександр Жовтан .


Змагання проходили згідно з календарним планом офіційних спортивних заходів із дотриманням карантинних умов та проходженням тестів на коронавірус усіх учасників та суддів. Переможці та призери  нагороджені медалями, дипломами та командними кубками від Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА.
   В командному заліку перше місце посіла команда ППДШ м. Погребище ( тренер Сергій Хамрило) Се, друге місце зайняла команда сДЮСШ "Альтаїр" смт. Томашпіль ( тренер Сергій Водянюк)  та третє місце у  команди СК "БАРС" м. Ямпіль (тренер Федір Водянюк ). Висловлюємо подяку всім  тренерам за підготовку спортсменів до змагань!
   Щиро вдячні Олександру Решетнику за те, що пригостив усіх учасників змагань  смачною піцою Royal PizzaSushi.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На чемпіонаті України з легкої атлетики серед ветеранів, який проходив у м. Києві 10 -11 квітня 2021 року томашпільчанин Григорій Слободян виборов звання чемпіона з бігу на 1500 м та здобув срібну нагороду в забігу на дистанцію 60 м. Вітаємо нашого чемпіона і бажаємо нових перемог, а головне - міцного здоровя для досягнення нових висот у спорті!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь