A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Замість 510 грн. 17 тисяч

Дата: 19.04.2021 11:45
Кількість переглядів: 607

Томашпільським відділом Тульчинської окружної прокуратури в суді доведено винуватість жителя Чернівецького району за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція службовій особі надати їй неправомірну вигоду).
Установлено, що в лютому 2021 року поліцейські сектору реагування патрульної поліції, будучи при виконанні службових обов’язків, на автомобільній дорозі неподалік смтТомашполя зупинили автомобіль, який рухався  поза населеним пунктом без ввімкненого ближнього світла фар.

Під час оформлення поліцейськими  матеріалів про адміністративне правопорушення, водій почав наполегливо пропонувати правоохоронцям кошти за нескладання стосовно нього протоколу про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 122КУпАП, за який передбачено штраф у розмірі 510 грн. Патрульні неодноразово попереджали порушника про кримінальну відповідальність за пропозицію та надання службовим особам неправомірної вигоди, однак чоловік продовжував пропонувати гроші.
Факт пропозиції неправомірної вигоди службовим особам органів Національної поліції був задокументований та згодом до суду скеровано обвинувальний акт щодо зазначеної особи.
За результатами розгляду обвинувального акту Томашпільським районним судом ухвалено рішення, якими правопорушнику призначено покарання у виді штрафу в сумі 17 тисяч гривень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь