A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Підбили підсумки зробленого та накреслили плани на майбутнє

Дата: 20.04.2021 14:20
Кількість переглядів: 757

Робочий день понеділка 19 квітня в Томашпільській селищній раді розпочався з виробничої наради, яку провів селищний голова Валерій Немировський. У ній взяли участь керівники структурних підрозділів селищної ради та запрошені заступник начальника поліції відділення № 2 Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області Краснолуцький О.А. та військовий комісар Томашпільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Томчук О.А. 

Військовий комісар охарактеризував хід весняного призову до лав Збройних Сил України в Томашпільській територіальній громаді, повідомив про те, що 22 призовники від нашої громади мають поповнити ряди захисників України. Перша група 10 квітня уже відправлена до місця збору. Зокрема він наголосив на важливості виконання державного завдання з призову, адже це мир і спокій, наша безпека у цей непростий час, тому такою важливою є своєчасність донесення працівниками місцевих органів самоврядування до призовника повідомлень військкомату, забезпечення їх явки на медкомісію та  до місця збору.
  У зв’язку з напруженою обстановкою на східних та південних рубежах України слід активізувати роботу батальйонів територіальної оборони, провести обстеження технічного стану захисних споруд,  про що відповідні служби отримали завдання від селищного голови.
 Перший заступник селищного голови Віталій Годний повідомив про те, що на сайті громади  для широкого ознайомлення громадськості викладено проєкт «Стратегії розвитку Томашпільської територіальної громади до 2030 року», затвердження якої планується провести на позачерговій сесії селищної ради 28 квітня.
  Про підготовку і проведення генерального прибирання на території громади, яке заплановане на 27 квітня, інформував присутніх заступник селищного голови Іван Німерчук. Він також наголосив на необхідності без зволікань розпочати підготовку теплопунктів і всіх закладів охорони здоров’я, освіти тощо до нового опалювального сезону.
  На нараді заслухано короткі звіти про роботу всіх присутніх керівників структурних підрозділів  та уточнено план роботи на наступний період. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь