A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Ти йдеш до війська, сину України….

Дата: 20.04.2021 14:34
Кількість переглядів: 1040

Цими днями   розпочався весняний призов до Збройних сил України. Згідно з державним замовленням від нашої територіальної громади на військову службу, як повідомив військовий комісар Томашпільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олексій Томчук,   мають бути призвані 22 юнаки.  Перший склад новобранців 10 квітня уже відправився на місце проходження служби, а 20 квітня відбулося друге відправлення  юнаків на військову службу. Цього разу виконати свій синівський і громадянський  обов’язок перед Батьківщиною вирішили Дмитро Комісарчук з Томашполя, Іван Боднар  та Віталій Співак з Липівки, Валентин  Вилянський  з Паланки, Михайло Олещенко з Вапнярок.

  Перед від’їздом майбутніх воїнів  до місця збору призовників  з напутнім словом перед ними виступив військовий комісар  Олексій Томчук та побажав їм високо нести честь і звання захисника Батьківщини, оволодівати необхідними для успішного виконання своїх обов’язків знаннями та навиками і не забувати про рідну домівку, про те, що їх чекають живими і здоровими батьки і матері, рідні і друзі.  
Гарячі  обійми і поцілунки,   дружні потиски рук і сльози на очах проводжаючих  – і  ось автобус із призовниками вирушає в дорогу.  Хай вам легко служиться, дорогі синочки, хай щасливим, багатим на гарних друзів,  товаришів - побратимів буде ваше нове армійське життя. Швидко мине час, і вас, змужнілих, загартованих, здорових, з радістю зустрічатимемо на рідній землі – на Томашпільщині.    

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь