A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дорогі жителі Томашпільської територіальної громади, шановні гості нашого краю, православні християни східного обряду!

Дата: 30.04.2021 08:43
Кількість переглядів: 926

Прийміть сердечні вітання зі світлим Христовим Воскресінням. У цей весняний святковий день премудрості й ласки Господньої ми всі відчуваємо свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми – не самотні , що з нами скрізь і всюди – Господь. Цінуймо той великий подвиг нашого Спасителя, який Він здійснив для перемоги світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю, віри – над безнадією. Нехай  же благодатна звісточка про Воскресіння Сина Божого навідається в кожну душу та у ваші  оселі, і не  словами, але справами любові, добра та милосердя.

       Підносячи молитви до Воскреслого Господа нашого, благаймо Його, щоб Він благословив нашу державу, послав нашому народові духовне оновлення, дарував нам мир, здоров’я, злагоду, достаток.  Нехай наші серця завжди будуть наповнені нетлінною пасхальною радістю! Нехай усі наші помисли   стануть щирими та добрими, нехай благословляються вони засадами Євангельської Істини.
    Нехай Світло Воскресіння Христового  додає нам  сили перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю, здолати важкі хвороби, здобути мир і сподіваний спокій на нашій землі, утвердитися у непохитній вірі в кращий завтрашній день! У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю, щоб Ваше життя було   чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь,   щедрим, як запашна Великодня паска,   яскравим, як барвиста українська писанка.
    Христос Воскрес! Воістину Воскрес!


Валерій Немировський                                        селищний голова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь