A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

З Днем пам’яті та примирення! З Днем Перемоги!

Дата: 07.05.2021 14:19
Кількість переглядів: 879

Дорогі  ветерани, учасники бойових дій другої світової війни, вдови загиблих і померлих учасників Великої Вітчизняної війни,  шановні земляки!
  Все далі й далі відходить від нас незабутня весна 1945 року. Саме з тієї весни  травень асоціюється в нас із днем миру, з Днем Перемоги. Дата 9 травня стала для нас найсвітлішою і найдорожчою, бо в ній воєдино злилися почуття неймовірної гіркоти і болю від втрат, безмежної радості й гордості за свій народ.

  Ми низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих, хто, нехтуючи смертю, зупинив фашистську навалу ціною власного життя, складаємо глибоку шану всім, хто виборював перемогу в жорстоких боях і самовіддано трудився в тилу.   Учасники Великої Вітчизняної війни, які виявили небачену стійкість і мужність, щоб існувала наша держава і нові покоління її громадян, - і сьогодні серед нас. Та, на жаль, з кожним роком їх – живих сторінок історії залишається все менше. І настане час, коли останній солдат Великої Вітчизняної залишить нас, а разом з ним у спогади відійде ціле покоління. Тим більшу повагу і любов ми маємо віддавати нашим дорогим ветеранам. 
     Звертаюсь до молодого покоління, яке зростає на прикладі пам’яті трагедії усього людства, та повинно чітко усвідомити, що безглузда ідеологічна конфронтація, зарозумілість, яка сягає політичної верхівки,  – це тупиковий вихід із ситуації, тому саме молодь має зробити усе, щоб ніколи не допустити кровопролиття, яке і сьогодні ми маємо у своїй країні.
        Від імені депутатів, членів виконкому селищної ради, від себе особисто сердечно вітаю ветеранів-фронтовиків, які ще є в нашій територіальній громаді,  працівників тилу, всіх жителів і гостей  Томашпільщини з великими і світлими травневими святами: з Днем солідарності,  миру і праці – з 1 Травня та Днем  Перемоги!
       Бажаю вам, дорогі наші ветерани, бадьорості духу, міцного здоров’я, оптимізму та активного довголіття! Нехай у ваших родинах панує злагода, оселі повняться достатком, а всі теплі слова і побажання, які ви почуєте в ці дні, додають сил і душевного спокою! 
Пам’ятаймо, що перемога над нацизмом у другій світовій війні далась нам та усьому світові надзвичайно високою ціною!
З Днем пам’яті та примирення!
З Днем Перемоги!

  Селищний голова       Валерій Немировський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь