A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітали з Днем Перемоги

Дата: 09.05.2021 08:38
Кількість переглядів: 1837

Напередодні Великого Дня Перемоги аби вкотре висловити щиру вдячність та повагу до нечисленної нині когорти переможців, які виборювали для нас майбутнє, завітав голова Томашпільської територіальної громади Валерій Немировський разом з військовим комісаром Томашпільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олексієм Томчуком.

Щирі побажання міцного здоров'я, бадьорості, добра, довголіття, а також винагороди з нагоди свята презентували гості ветеранам, які проживають на території громади. Серед цієї п'ятірки фронтовиків  Перстинський Петро Мар'янович з Комаргорода, Войтків Петро Сафонович з Великої Русави, Волошин Михайло Васильович,  Павлюк Дмитро Олександрович з Гнаткова та Боднар Іван Васильович з Олександрівки, якого також привітали директор СТОВ "Липівка" Світлана Мельник та депутат селищної ради Микола Гусар.

Окремі слова вдячності і вітань адресували своїм видатним односельчанам старости сіл громади Людмила Лукіянчина, Олександр Чоботар, Володимир Хомяк та Сергій Барчак.

Не оминули своїм візитом шановані гості і матерів загиблих воїнів, які боролися за  мир і спокій вже новітньої України. Адже саме першої травневої неділі ми відзначаємо День матері. Тож найщиріші вітання з нагоди свята та невеличкі презенти отримали матері героїв: Біліка Павла - Єремія Тетяна Петрівна, Ігоря Гаврилюка - Гаврилюк Марія Михайлівна, Анатолія Дубчака - Дубчак Галина Дмитрівна, Олександра Гладія (серце якого зупинилося після повернення із зони АТО) - Крук Марія Семенівна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь