A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулося чергове засідання виконкому селищної ради

Дата: 20.05.2021 13:43
Кількість переглядів: 497

  У черговому  засіданні виконкому селищної ради, що відбулося 20 травня 2021 р.,  взяли участь 23 члени виконкому із 26-ти, а також  запрошені начальник відділу соціального захисту селищної ради Тетяна Балюконіс, начальник відділу юридичного та кадрового забезпечення Андрій Щербатий. Вів засідання селищний голова Валерій Немировський. На розгляд  було винесено 29 питань порядку денного.   Перед початком засідання селищний голова привітав членів виконкому – іменинників травня із днями народження, подякував старостам сіл  за велику організаційну роботу з проведення місячника благоустрою на території громади. 

 Далі  члени виконкому одноголосно підтримали надання повноважень органам опіки та піклування на складання протоколів про адміністративні правопорушення, дали згоду на  взяття на квартирний облік( позачерговий) при виконкомі селищної ради дітей, позбавлених батьківського піклування з Яришівки, Жолобів. 
  Розглянуто та прийнято відповідні рішення й з інших питань порядку денного, зокрема щодо  виділення матеріальної допомоги на лікування жителям сіл Комаргород, Жолоби, Яланець, Гнатків, Горишківка,   Яришівка, Антонівка, Рожнятівка, Пеньківка та смт. Томашпіль, допомоги погорільцям та  на поховання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь