A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Є перемога в конкурсі «Комфортні громади»!

Дата: 27.05.2021 15:39
Кількість переглядів: 414

26 травня у приміщенні Вінницької обласної Ради відбулось урочисте вручення дипломів і угод представникам громад, які стали переможцями  обласного конкурсу «Комфортні громади». Конкурс було оголошено у січні 2021 року. Протягом двох місяців громади розробляли та подали 213 проєктів, з яких переможцями стали 70. Всі  63 громади Вінниччини взяли участь у конкурсі, а також  3 районні ради. Приємно, що серед проєктів громад, поданих на конкурс і визнаних  переможцем, є проєкт нашої Томашпільської територіальної громади «Раді вас бачити» ( Створення ситуаційного центру Томашпільської громади). Експертну оцінку поданих на конкурс проєктів здійснював виконавчий адміністратор конкурсу - Фонд громади «Подільська громада». Секретаріат - Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування. 

 В урочистостях з нагоди підбиття підсумків  та у врученні відзнак конкурсу взяли участь голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, його заступник Дмитро Чаленко та заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький. А також - керівники районних, міських, селищних та сільських рад. 
Вітаючи представників громад – переможниць, голова Вінницької обласної Ради  зазначив, що реалізація проєктів, які перемогли у конкурсі, зробить громади безпечнішими, комфортнішими та сучаснішими.
— Щиро дякую всім громадам за активність, за проведену потужну роботу, яка включала в себе правильне визначення мети, аналіз нагальних потреб жителів, чіткі фінансові розрахунки та якісну розробку проєктів, —  сказав Вячеслав Соколовий. 
За словами заступника голови облРади Дмитра Чаленка, серед цьогорічних переможців конкурсу найбільше проєктів у категорії «Сучасна громада» —  40. Ще 13 проєктів стали кращими в категорії «Безпечна громада». В категоріях «Доступні послуги», «Культурний розвиток громади», «Здоров’я жителів громади», «Інклюзивна громада» та «Спроможна громада» переможцями стали від 1 до 5 проєктів. Дмитро Чаленко побажав переможцям успішної реалізації проєктів, щоб люди якнайшвидше побачили позитивні зміни у своїх населених пунктах. Диплом переможця конкурсу «Комфортна громада» отримав Томашпільський селищний голова Валерій Немировський

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь