A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Привітали довгожителя з ювілейною датою

Дата: 31.05.2021 16:32
Кількість переглядів: 464

У с.Кислицькому проживає нині Анатолій Васильович Сербул, якому цими днями виповнилося 90 років. Привітати довгожителя з ювілейною датою приїхали до Анатолій Васильович в цей день селищний голова Валерій Немировський, староста Кислицького округу Віктор Цимбал, директор селищного Центру надання соціальних послуг Людмила Поперечна, завідувачка відділення соціальної допомоги «Догляд вдома» Алла Барчишена.

    Тепло та щиро приймав вітання ювіляр. І хоч уже кілька років Анатолій Васильович незрячий, та бадьорий, усміхнений, сповнений оптимізму. З гіркотою згадував підчас зустрічі далекі роки дитинства, які були нелегкими. Їхню родину розкуркулили, тож досі пам’ятає, що «про це розказувати не можна». Потім була війна, далі праця в колгоспі (І запис в трудовій книжці – 1944 рік), служба в армії. Потім закінчив автошколу, і це стало вибором життєвого шляху. Водій  автотаксомоторного парку Тернопільського АТП, водій, механік, інструктор з практичного водіння Тернопільського ДТСААФ, арматурник на будівництві, слюсар з ремонту автомобілів, майстер виробничої дільниці транспортного підприємства Науково-виробничого об’єднання  «Ватра» м.Тернопіль - такі  віхи трудової біографії цієї людини. Після виходу на пенсію проживає в рідному селі, як каже, виконує заповіт батька – береже родинний корінь. 
    Тож хай ще багато літ дарує Вам, шановний Анатолію Васильовичу, Бог! Хай міцним і надійним буде коріння, яке тримає Вас на білому світі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь