Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Свято останнього дзвоника

Дата: 01.06.2021 11:18
Кількість переглядів: 526

Минулої суботи в школах Томашпільської громади відбулися урочисті лінійки, сповіщаючи про закінчення 2020-2021 навчального року. 
…  На  просторому подвір’ї Томашпільської школи-гімназії зібралися з нагоди цієї знакової події в житті школярики 1 класу, батьки, учителі, запрошені і, звичайно, ті, для кого шкільний дзвінок стане останнім в їхньому шкільному житті, перед  ким відкриваються нові життєві горизонти – випускники 11 класу.  52 хлопців і дівчат завершили навчання в стінах рідної школи. Серед них неодноразові переможниці районних, обласних олімпіад з історії, хімії, англійської мови Ірина Сергушова, з української мови та літератури Юлія Підгорна, районних олімпіад з англійської мови, правознавства Анна Ставнійчук, переможці чемпіонату України з футболу на траві Богдан Колісник, Ілля Цимбал, учасники і переможці різних конкурсів та спортивних змагань.

  Підбиваючи підсумки 2020 – 2021 навчального року, директор НВК «Томашпільська ЗОШ І – ІІІ ступенів - гімназія» Павло Антонишин відзначив, що хоч рік і був непростий через ряд об’єктивних причин, зумовлених пандемією коронавірусу, але школа добросовісно виконувала свої освітні функції. Він подякував за роботу в незвичайних умовах педколективу школи, а великій групі вчителям, які пройшли кваліфікаційну атестацію, разом із начальником відділу освіти, спорту, культури і туризму Ігорем Ярошем вручив грамоти. Грамотами за здобуті успіхи в конкурсах відзначено також учнів Стеллу Камінську за зайняте ІІ місце в ІІІ етапі ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка (з премією в 1500грн), переможців фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії - 2021» Ірину Барт (І місце), Станіслава Якубика (ІІ місце); переможців конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія - 2021» Олександру Скороход, Вероніку Новосад та Ірину Кривов’яз.
 Але найбільше слів вітання пролунало на урочистій лінійці саме на адресу випускників школи. З теплотою, материнською любов’ю згадували про їхні перші шкільні роки перші учителі Лариса Жовтан та Наталія Червань. Напутні настанови на майбутнє дали їм   класні керівники Надія Мельничук та Олена Мордан, начальник селищного відділу освіти, спорту, культури і туризму Ігор Ярош і  найдорожчі, найрідніші люди – батьки.
    Ось настає найзворушливіша  мить  свята – злітають на високі плечі юнаків дівчатка першокласниці з голосними дзвіночками в руках – і лине над шкільним подвір’ям мелодійний передзвін, сповіщаючи про початок канікул для всіх школярів про новий етап в житті випускників, що віднині вирушають у самостійну дорогу. Тож хай щасливою, успішною, щедрою на добро буде вона, дорогі випускники!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь