A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Міжнародний день захисту дітей на Томашпільщині: Рожнятівка, Вила

Дата: 01.06.2021 11:27
Кількість переглядів: 525

Щороку 1 червня в перший день літа в світі відзначається Міжнародний день захисту дітей, який має привернути увагу дорослих, суспільства і держави в цілому до захисту їхніх прав.  Тому за сприяння селищного голови Валерія Немировського директором КУ «Центр надання соціальних послуг»  Томашпільської селищної  ради Людмилою Поперечною та колективом закладу для дітей  Рожнятівського та Вилянського старостинських округів в сільських будинках культури організовано та проведено свята «Щасливе дитинство».

Мета заходу – подарувати свято дітям, особливо дітям  із сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах ( а в цих селах таких сімей найбільше).  До програм свят входили веселі ігри,  конкурси, бульбашкове шоу з улюбленим казковим героєм мультфільму Фіксиком.  
 Зі святом – Міжнародним днем захисту дітей  привітали діток та  їхніх батьків  старости Рожнятівського та Вилянського старостинських округів Олена Вонсач та Тетяна Олійник, завідувачка відділення соціальних служб Мирослава Хохлова. З величезним захопленням діти брали участь в іграх, розвагах, конкурсах. Вони отримали море задоволення і позитивних емоцій, а від Фіксика -  заряд бадьорості, від місцевих підприємців  Ірини Ковальчук, В. Новосад, С. Дідик, Р. Ковбасюк – солодощі. Небайдужими  до проблем дітей із сімей , що перебувають в СЖО, виявилися й приватні підприємці Томашполя  М.Куржос, С.Гричанюк, В.Панчак, Т.Мельник, сімя Баранецьких. Надані ними набори особистої гігієни та  овочеві набори передано в ці родини.  Загалом на святах побувало майже сто дітей.
  Дитинство – чудова пора в житті людини, адже саме в дитинстві мріємо і віримо в здійснення мрій, дитинство – це пора сподівань і світлих надій, це - коли поруч тато і мама - найрідніші  у світі люди. Тож хай завжди збуваються дитячі мрії, хай завжди будуть над дитячими голівками  мирне небо і ясне сонечко!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь