A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Томашпільські новини спорту

Дата: 14.06.2021 15:57
Кількість переглядів: 634

Суботній день 12  червня 2021 року видався напрочуд активним в Томашполі  щодо спортивних заходів. Так на  комплексному ігровому майданчику із штучним покриттям в Томашпільській школі-гімназії проходив міжрайонний турнір із мініфутболу на Кубок мера Томашполя. В ньому взяли участь 8 юнацьких команд 2013 року народження, а саме: «Янг - бойз» та СФА – 13  з Вінниці, ДЮСШ з Мог.-Подільського, «Патріот» з Тульчина, ДЮСШ з Піщанки, «Мрія» з Вапнярки, «Олімп» з Крижополя, «Фортуна» з Томашполя.

  З відкриттям змагань юних спортсменів привітали селищний голова Валерій Немировський, голова Тульчинської райдержадміністрації Олександр Гаврилюк, начальник відділу освіти, спорту, культури і туризму Томашпільської селищної ради  Ігор Ярош, заступники голови РДА Сергій Чепернатий та Сергій Скалій, голова Крижопільської територіальної громади Володимир Василишен. 
     Протягом дня точилися наполегливі  футбольні  баталії на шкільному стадіоні. Врешті настав момент нагородження переможців. Голова Томашпільської територіальної громади Валерій Немировський разом з головою райдержадміністрації та його заступниками вручили нагороди – кубки і медалі -  за зайняте І місце команді Піщанки, команда «Мрія» з Вапнярки здобула ІІ місце, команда «Патріот» - ІІІ місце. Пам’ятними кубками відзначені всі команди – учасниці турніру, а кращі гравці від кожної команди – пам’ятними сувенірами. Валерій Немировський вручив усім командам і грошові винагороди, а керівники Тульчинської РДА – солодкі подарунки. Спонсорами проведення змагань виступили селищний голова Томашполя Валерій Немировський, голова СФГ «Славутич» с. Стіна Сергій Осипенко та голова Тульчинської РДА Олександр Гаврилюк.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Ще одна приємна спортивна новина надійшла із Києва, де 13червня 2021 року проходив чемпіонат з легкої атлетики серед ветеранів. Томашпільчанин Григорій Слободян, який виступав у складі збірної команди Вінницької області, виборов І місце з бігу на дистанції 5 км. Та І місце на дистанції 400 м.у своїй віковій категорії. Вітаємо Григорія Вікторовича з перемогами  та бажаємо нових здобутків на спортивній ниві!

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь