A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

До нових зустрічей, «Офф – РОУД Томашпіль»!

Дата: 15.06.2021 10:22
Кількість переглядів: 825

Протягом трьох днів (11 – 13 червня)  тривав у Томашполі в урочищі «Кадуба» автомотофестиваль «Офф-РОУД Томашпіль». Протягом трьох днів адреналіном, енергією та оптимізмом змогли зарядитися як безпосередні учасники перегонів (а їх було близько сотні), так і вболівальники, дорослі й діти, гості й жителі селища, спостерігаючи за тим, що відбувається на непростих, досить жорстких трасах.

  Вже перший день змагань показав, наскільки майстерними водіями  більше 30 джипів є учасники перегонів. Тим цікавіше було спостерігати за ходом гонки, співпереживати, радіти успіхам і здобуткам змагальників. 
 Ще більше азарту, адреналіну викликали водії мотоциклів та квадроциклів, що змагалися другого дня. А все почалося з ранкового параду мототехніки на центральній площі селища. Грандіозний заїзд байкерів справив неабияке враження на глядачів, особливо дітей, які із захопленням дивилися на техніку і на її водіїв. Далі розпочалися перегони на трасі мотокросу в «Кадубі». Спостерігати за ходом змагань мали можливість усі бажаючі. Взагалі для відвідувачів були створені всі умови для гарного відпочинку. Тут  працювали торгові палатки, багато розваг було для дітей, підготовлена цікава, всестороння музична програма, для молоді організовано дискотеку. Завершився другий день перегонів яскравим  святковим салютом.
  Третій день – це підбиття підсумків змагань, накреслення планів на майбутнє. І, звичайно, відчуття того, що зроблене принесло задоволення як організаторам заходу, так і учасникам змагань, глядачам.  А все це стало можливим завдяки приватному підприємцю  Сергію Трачуку, його  енергії, наполегливості, бажанню щось гарне, цікаве, неординарне зробити для громади, для її жителів.  Тож подякуймо Сергію і його команді ( а це Томашпільський селищний голова Валерій Немировський приватні підприємці з Томашполя Анатолій Кречківський, Вячеслав Моставлюк, Андрій Шестопалько, ПП з Калинівки, комунальна служба селищної ради, власники окремих магазинів селища ) за можливість долучитися до нових способів активного відпочинку, побажаймо їм гарних успіхів і здобутків, нових цікавих задумів і планів. До побачення, «Офф – РОУД Томашпіль - 2021» , до нових зустрічей!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь