A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Пісня в серці назавжди

Дата: 15.06.2021 14:11
Кількість переглядів: 920

З дипломом    лауреата ІІІ премії у номінації  «Пісенний фольклор»  V Всеукраїнського фестивалю – конкурсу фольклорних колективів на приз Гната Танцюри повернулася наша «Вербиченька» з Гайсина, де 12 червня проходило свято народної пісні. А Софійка Перець, юна солістка ансамблю, отримала на ньому диплом лауреата І премії в номінації «Сольний народний спів» та Подяку відділу культури, молоді та спорту Гайсинської міської ради за участь у дефіле «Український національний костюм – у просторі  і часі».

  Дитячий зразковий фольклорно – етнографічний колектив «Вербиченька» разом із славнозвісним колективом «Русава» Стінянського сільського будинку культури на конкурсі, що присвячений 120-річчю з дня народження видатного подільського фольклористаГната Танцюри  та 30 – річчю незалежності України, представляли Томашпільську територіальну громаду. У конкурсі взяли участь 46 фольклорних колективи з 9-ти областей України.   Ансамблі  «Русава» і «Русавочка» теж відзначені дипломом лауреата ІІІ премії.
  Поїздка до м. Гайсин та участь у фестивалі – конкурсі стала можливою завдяки керівництву Томашпільської територіальної громади, батькам учасниць колективу «Вербиченька». Особлива вдячність за величезну клопітку роботу, за любов до народного мистецтва, за пропаганду пісенних скарбів нашого подільського краю керівникам ансамблів «Вербиченька» Людмилі Синиці та ансамблів «Русава» і «Русавочка» Людмилі Базюк. Молодці!  Так тримати!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь