A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Дорогі медичні працівники, шановні ветерани медичної служби!

Дата: 18.06.2021 11:16
Кількість переглядів: 555

Прийміть найщиріші вітання із професійним святом. Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. Вдень і вночі ви були і ви є  поруч, аби встигнути допомогти хворому! І сьогодні, коли у світі вирує пандемія коронавірусу, як і в будь – який інший  надважкий час ви на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен із вас професійно, кваліфіковано виконує важливу функцію лікування та порятунку українців: чи то на прийомі в поліклініці, чи в операційній. Нехай же Господь за вашу мужність, самовідданість і сумлінність пошле міцне здоров'я та сили. Дякуємо вам за все, ангели-охоронці в білих халатах!

У всі віки, у всі часи ваша праця  потрібна людям, адже Ви стоїте на варті здоров’я народу, повертаєте надію людям, допомагаєте зціленню хворих. Тож у день професійного свята прийміть найщиріші слова вітання і побажання великого щастя, благополуччя вам і вашим родинам. Хай у ваших домівках завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість.
Дорогі наші лікарі і всі медичні працівники! Сьогодні в ваше свято ми бажаємо, щоб у вашому житті було більше щастя і радості! Щоб було менше хворих, але була більша зарплата! Щоб всі пацієнти видужували швидше! Щоб не виникало труднощів в роботі і в житті! Спасибі, що ви є у нас, і ми завжди можемо звернутися до вас за допомогою, адже тільки ви допомагаєте вилікуватися нам від усіх недуг та хвороб!
 
Валерій Немировський                           селищний голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь