A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Шановні працівники органів правопорядку, ветерани служби!

Дата: 02.07.2021 14:52
Кількість переглядів: 465

Згідно з Указом Президента України від 4 липня 2018 року в нашій державі відзначається День національної поліції України. Цим Указом держава окреслила й головні завдання Національної поліції – реалізація державної політики в сферах забезпечення охорони прав людини, інтересів держави і суспільства, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги.

  І ви, наші доблесні поліцейські, добросовісно і професійно виконуєте покладені на вас завдання з підтримки правопорядку та забезпечення громадської безпеки на довіреній вам території.
  Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла і затишку, успіхів у службі і  професійного зростання задля побудови процвітаючої країни, вільної від корупції, де люди пишаються  високим званням громадянина України.
  Найкращі вітання в день професійного свята адресую вашим рідним і близьким, які розділяють з вами всі труднощі вашого обов’язку перед державою і народом. Миру, спокою, достатку і Божого благословення вам і вашим родинам на довгі й щасливі роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь