A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Читайте в книзі «Почесні імена України – еліта держави»

Дата: 06.07.2021 09:56
Кількість переглядів: 520

     Київське видавництво «Логос», створене ще  у 2006 році,  до 30-річного ювілею незалежності України підготувало нове  6-те видання із серії «Почесні імена України – еліта держави». Книга, видана цьогоріч, охоплює значний пізнавальний пласт з історії українського державотворення від часів Київської Русі до наших днів. Кожна сторінка розповідає про славетні звитяги українського народу в праці, інтелекті, духовності і зброї, про те, що здатне об’єднувати наших людей в їх бажанні творити і розвивати свою державу – вільну, суверенну і незалежну. Книга містить величезний ілюстративний матеріал, який значно доповнює розповіді. 

  На сторінках  книги представлено громадські   організації України, розкрито їхню роль в історичних подіях та державотворчих процесах. В розділі «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» уміщено  матеріали про територіальні громади від сходу і до заходу, від півдня і до півночі України. Є тут розповідь і про нашу Томашпільську селищну територіальну громаду як одну із ефективних територіальних громад України. 
  Ця книга - про долі професіоналів та патріотів, завдяки яким ми є сучасною нацією, про видатних сподвижників української держави, які прагнуть бачити свою країну найкращою, могутньою, розвиненою, про тих, хто в будь-якому куточку України і на будь-якій посаді сьогодні докладає максимум зусиль для створення робочих місць, розвитку території, зміцнення господарства, виховання чи освіти молоді тощо. Серед когорти таких діячів і  голова Томашпільської селищної територіальної громади Валерій Немировський, розповідь про якого вміщена на одній із сторінок книги.
  Видання буде цікавим як школярам, студентам, молоді, так і дорослим, всім, кому не байдужа доля рідної країни, усім, хто хоче більше знати про витоки державницьких прагнень українців і України, про їхнє далеке минуле і про їхнє велике  майбутнє.  Ознайомитися з книгою «Почесні імена України – еліта держави» можна в читальному залі Томашпільської публічної бібліотеки, бібліотеці Томашпільської школи-гімназії, музейній кімнаті Будинку дитячої творчості.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь