A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Завдяки «Великому будівництву» оновлюється і Томашпілля

Дата: 09.07.2021 16:12
Кількість переглядів: 2537

Нині, коли погодні умови особливо сприяють у роботі дорожникам, маємо можливість спостерігати за тим, як активно впроваджується Національний проєкт «Велике будівництво» з капітального ремонту доріг державного значення на 2021 рік у нас на Томашпільщині. 
 

Проєктом передбачено капремонт, а фактично в певній мірі і будівництво автодороги Немирів – Ямпіль, а це 116 км. Будівництво цього шляху сприятиме не лише покращенню стану доріг, але й розвитку інфраструктури.  Частина шляху – більше 40 км – пролягає через територію Томашпільської громади, починаючи від с. Вапнярки через Комаргород, Томашпіль і закінчуючи с. Гнатків на кордоні з Ямпільською громадою. Будівництво ведеться швидкими темпами. Працює потужна дорожня техніка, у дві зміни працюють робітники, ведеться впорядкування узбіч, ремонт мостів, встановлення бар’єрного  огородження, нових дорожніх знаків тощо.
 Протягом кількох днів будівельники працюють в самому Томашполі, намагаються дотримуватися затвердженого графіка при цьому гарантувати якість робіт. Віриться, що так воно і буде, адже компанія «Автострада» , яка виконує весь комплекс робіт має заслужену роками репутацію. Тут працюють висококваліфіковані співробітники з величезним досвідом.
 Селищний голова Валерій Немировський, депутати, члени виконкому селищної ради і вся томашпільська громада щиро дякують і Президенту України Володимиру Зеленському, і Уряду України, очільникам Вінницької облдержадміністрації Сергію Борзову  та обласної ради В’ячеславу Соколовому за таку вагому підтримку нашої територіальної громади. Адже дороги – це одна з найпоширеніших проблем, яку треба вирішувати, і саме це вдалося тепер  керівництву країни – зрушити з місця її вирішення.

 

  Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь