A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Засідання виконкому: вирішували робочі питання

Дата: 15.07.2021 14:01
Кількість переглядів: 396

 У засіданні виконкому Томашпільської селищної ради, яке відбулося 15 липня, взяли участь 16 членів виконкому із 26. На засіданні головував селищний голова Валерій Немировський. Порядок денний  складався    з 8-и питань. По першому питанню, що стосувалося затвердження звіту про виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної   громади у І півріччі 2021 року, присутніх інформувала начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата.

Вона відзначила, що до загального фонду бюджету селищної ради у  першому півріччі надійшло 45778385 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 50,8 % виконання до уточненого плану  на рік в сумі 90045490грн та 126,6% виконання до уточненого плану на 6 міс. в сумі 37051814 грн. За підсумками виконання плану доходів загального фонду бюджетів територіальних громад області за 6 міс. 2021 р. Томашпільська селищна територіальна громада при середньообласному показнику 104,6 % займає другу позицію.
  В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету в абсолютній сумі збільшились на 22297056 грн, або на 95,0%, а  у співставних умовах надходження збільшилися на 10485867грн, або на 29,7%, а це третє місце в рейтингу бюджетів територіальних громад області, в той час коли по області цей показник становить 14,6%, а по Україні – 21,6%.    Своїм  голосуванням члени виконкому затвердили звіт фінансового управління.   
  Далі було розглянуто питання про надання погодження на відшкодування різниці в тарифах для населення на послуги водопостачання та водовідведення  за І та ІІ квартали 2021 р. комунальному підприємству «Томашпільводоканал» та інші, які стосувалися присвоєння адресних номерів, дефектного акту та кошторису розрахунку на проєкт «Капітальний ремонт частини І поверху адмінбудинку № 3 по площі Тараса Шевченка, 6 в смт. Томашпіль під Центр надання адміністративних послуг» та надання дозволів на виготовлення ПКД на будівництво свердловин та водогону в  Вапнярках  і Калинці. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь