A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Коли за діло береться навіть маленька громада

Дата: 16.07.2021 14:06
Кількість переглядів: 544

Не впізнати  сьогодні маленьку вуличку в смт. Томашпіль, що носить горде імя великого українця, майстра слова Миколи Гоголя. Зміни, що сталися з нею, - результат праці, натхнення і завзяття, активного ставлення до життя небайдужих людей.

 А те, що живуть на цій вулиці саме такі мешканці - енергійні, сповнені прагнення робити світ кращим – і є її нинішній вигляд. Це Тетяна Калініна, Ірина Ткач, Галина Находних, Богдана Медончак, Олена Вигодянська, Олена Кудря, Тетяна Щітніцька, Володимир Ткач, Юрій Вигодянський, Володимир Щітніцький, Олександр Наконечний, Іван Ярош і Наталія Ярош, замість нарікань на владу та комунальників, доклали немало сил, аби розчистити зарослі вздовж дороги. А вони були досить солідними – дощі та тепла погода чи не найкраще сприяли їх росту. 
   Колективно взялися до роботи. Вирізали самосів, вирубали кущі бузини, шипшини та старі дерева, вигребли сміття, що за довгі роки назбиралося на узбіччі, викосили бур’яни… Працювали дружно, весело і завзято. І ось результат: вулиця наче поширшала, і сонце яскравіше засвітило , і небо стало вищим, і дерева, що їх залишили як окрасу вулиці, повеселіли.
 За старанність, за небайдужість щиро вдячні учасникам «суботника» і бажаємо, щоб жителі цієї вулиці стали прикладом для інших жителів нашої громади. Пам’ятаймо, що великі справи починаються з малого.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь