A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Позачергова 10 сесія Томашпільської селищної ради відбулася

Дата: 16.07.2021 15:32
Кількість переглядів: 526

Розпорядженням селищного голови № 193 від14 липня 2021 р. скликано позачергову 10 сесію селищної ради 8 скликання. У її роботі 16 липня 2021 р. взяли участь 16 депутатів із 26 та запрошені:  старший уповноважений Тульчинського відділення СБУ у Вінницькій області Олександр Білошкап, заступник селищного голови Віталій Годний,  начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір, директор комунального підприємства «Томашпільводоканал» Наталія Пшенична, старости сіл територіальної громади.  Головував на сесії селищний голова Валерій Немировський. 

  Депутати  одноголосно затвердили   порядок денний і приступили до розгляду 16 – ти питань, внесених до нього, що стосувалися різних сфер діяльності селищної ради. Внесено зміни до Програми економічного та соціального розвитку Томашпільської селищної ради на 2021 рік,  затверджено Програму відшкодування різниці в тарифах на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для споживачів Томашпільської територіальної громади  та прийнято рішення щодо відшкодування різниці в тарифах на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Томашпільводоканал» за І і ІІ квартали 2021 р. Внесено також зміни до бюджету Томашпільської селищної територіальної громади на 2021 рік,  затверджено звіт про виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за І квартал 2021 р., з яким депутатів ознайомила начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата.    Вона відзначила, що до загального фонду бюджету селищної ради у  першому півріччі надійшло 45778385 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 50,8 % виконання до уточненого плану  на рік в сумі 90045490грн та 126,6% виконання до уточненого плану на 6 міс. в сумі 37051814 грн. За підсумками виконання плану доходів загального фонду бюджетів територіальних громад області за 6 міс. 2021 р. Томашпільська селищна територіальна громада при середньообласному показнику 104,6 % займає другу позицію.
  В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету в абсолютній сумі збільшились на 22297056 грн, або на 95,0%, а  у співставних умовах надходження збільшилися на 10485867грн, або на 29,7%, а це третє місце в рейтингу бюджетів територіальних громад області, в той час коли по області цей показник становить 14,6%, а по Україні – 21,6%.    Своїм  голосуванням депутати затвердили звіт фінансового управління.   
  Окремо розглядалося  питання про створення комунального підприємства « Томашпільське інвестиційне агентство», затверджено розпорядження селищного голови, прийняті в міжсесійний період.
   Частина питань порядку денного стосувалася земельних питань. Зокрема розглянуто заяви громадян України про  затвердження  технічної документації щодо інвентаризації земельної ділянки, проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, поділу та об’єднання земельної ділянки, надання дозволів на виділення земельних ділянок площею до 2.00 га для ведення ОСГ тощо.   Врешті з кожного питання депутати прийняли відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь