A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Зупинимо торгівлю людьми разом

Дата: 30.07.2021 11:29
Кількість переглядів: 838

Згідно з планом заходів щодо проведення інформаційних кампаній з питань торгівлі людьми в Томашполі напередодні Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, що був започаткований Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році, 29 липня проведено акцію «Людина – не товар! Зупинимо торгівлю людьми разом». Працівники Центру надання соціальних послуг на чолі з директором Людмилою Поперечною провели відповідну підготовку, до якої долучалися всі суміжні служби як селищної ради, так і державних установ.

Тож у проведенні заходу активну участь взяли працівники Центру, відділу ювенальної превенції Тульчинського районного відділу ГУНП у Вінницькій області, Томашпільської філії Вінницького обласного центру зайнятості, відділу соціального захисту селищної ради, служби у справах дітей селищної ради та районної служби у справах дітей, відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Томашпільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, спеціалісти відділу освіти, спорту, культури і туризму селищної ради, селищного Будинку дитячої творчості та Томашпільського ЗДО «Сонечко». Технічне оформлення заходу забезпечили працівники Томашпільського Центру культури і дозвілля.

Цікаву тематичну книжкову виставку про заборону торгівлі людьми підготували бібліотекарі Томашпільської публічної бібліотеки та бібліотеки для дітей.

Під супровід пісні Джамали «Небезпека поруч» учасники флешмобу виклали літерами головне гасло заходу «Людина – не товар!» і нагадали про те, що торгівля людьми – це не міф, а реальність, що діти мають знати опіку та любов, а не жебракування, що діти – не товар, а торгівля людьми – це злочин, що люди – не на продаж: не станьте товаром або жертвою торгівлі людьми, закликали працювати легально, берегти себе, а озброївшись інформацією, працювати, навчатися, подорожувати безпечно.

Для жителів селища та приїжджих учасники флешмобу підготували та роздали чимало інформаційних друкованих матеріалів, в тому числі й Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, які спрямовані на те, щоб підвищити рівень поінформованості населення щодо проблеми торгівлі людьми, підняти рівень самоідентифікації постраждалих від торгівлі людьми осіб. Такий захід не залишив нікого байдужим, а особливо запала в душу, зворушила до сліз пісня «Мати - емігрантка», яку виконала на завершення флешмобу Іринка Кривовяз.

Заходи з привернення уваги громадян України та нашої територіальної громади до проблеми торгівлі людьми та попередження цього ганебного явища в громаді триватимуть. З матеріалами на цю тему можна буде ознайомитися на сторінках бюлетеня «Томашпільська громада», на сайті селищної ради, переглянути відеоролики та мультфільми на сторінці у фейсбуці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

ПОСИЛАННЯ на ВІДЕОРОЛИК ФЛЕШМОБУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь