A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вітаємо ювілярку!

Дата: 25.08.2021 09:10
Кількість переглядів: 474

Вчора, в ювілейний день народження нашої держави, свій 90-річний ювілей відзначала жителька смт. Томашпіль Марія Петрівна Вигодянська. Вітали ювілярку з поважним святом рідні, сусіди, знайомі. Від імені територіальної громади привітав Марію Петрівну і селищний голова Валерій Немировський,  вручив їй подарунок і квіти, побажав здоров’я та ще багато років прожити в оточенні рідних людей.

  Народилася Марія Петрівна в далекому 1931 році в простій селянській родині. Всі життєві труднощі, які випали на долю нашої країни, довелося пережити і їй. Пізнала і нелегку селянську працю, бо весь вік трудилася в сільському господарстві, і сирітську долю, бо залишилася разом з братами та сестрою без батька, що загинув безвісти на фронті у Велику Вітчизняну війну, і радість материнства, бо в щасливому шлюбі з Володимиром Денисовичем Вигодянським народили і гарно виростили 4 дітей. Тож сьогодні стареньку матір, бабусю, пра- і прапрабабусю своїм теплом, любов’ю і турботою зігрівають найрідніші, найдорожчі люди – син Олександр, донька Галина, 6 онуків, 7 правнуків та 5 праправнуків.  Щиро радіють, що можуть віддячити дорогій людині за життя, за сердечне добро, яким так щедро ділилася  і ділиться з ними.
  Тож хай Господь дарує Вам, шановна ювілярко, здоров’я, продовжить Ваші літа, щоб ще не один ювілей Ви зустріли разом з родиною! З роси і з води, вам, Маріє Петрівно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь